Daguitstap Flêtre: 20/11/2016

Tuesday 13 December 2016

Dit jaar vertrokken we opnieuw naar Flêtre om het toneelstuk van Flor Barbry's bij te wonen. 

Om 11u vertrokken we met bar slecht weer vanuit Izegem om daarna door te rijden naar Roeselare, de ambiance zat er goed in en iedereen is blij om terug deel te kunnen nemen aan de jaarlijkse tradionele uitstap. 

Aangekomen in Flêtre gingen we eerst iets eten in "La Marie" waar we op een hartelijke ontvangst van onze gastheer konden rekenen, helaas was de electriciteit door het slechte weer uitgevallen maar dit bracht een extra gezellige sfeer met zich mee daar we konden tafelen met kaarslicht over de middag.

Terwijl we ons maagje vulden konden we genieten van prachtige accordeonmuziek gebracht door ons muziekwonder .... toen was de sfeer compleet, de beentjes werden gestrekt en werd meegezongen uit volle borst en met menige overtuiging. Een toontje te hoog, een toontje te laag het maakte allemaal niks uit als we ons maar amuseerden. 

Om 16u30 vertrokken we naar het toneelstuk " De paradijsvogels" in de gemeenschappelijke feestzaal.  Het toneel was ronduit prachtig en ludiek!

Na het toneelstuk werden de stoelen aan de kant geschoven en de tafels werden geplaatst zodat we nog een lekkere uiensoep met brood konden nuttigen voor ons vertrek. 

Met een moe maar voldaan gevoel stapten we terug op de bus om richting huiswaarts Sommigen kletsten nog wat bij anderen sloten zachtjes de ogen om wat weg te dromen. Omstreeks 21u kwamen we aan op onze eerste stopplaats Roeselare aan om daarna te vertrekken naar ons eindstation Izegem. 

Iedereen stapte af met een schitterende glimlach en met een stevige handdruk nam ik afscheid van al onze leden daarna reed ik met de bus mee naar Mandel Car om daarna huiswaarts te keren naar Roeselare. 

lees meer

Alle sponsors

© Samen Na Kanker 2024 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement