vzw OK/ Ontmoeting en Ontspanning tijdens en na kanker

Je kreeg net de diagnose kanker. Wat nu?
iedereen vind dat je er goed uitziet maar jij weet beter...
Misschien is contact met lotgenoten iets voor jou.
Samen sporten en bewegen, niemand die jou met een scheef oog bekijkt omdat het bij jou minder goed gaat, want we steunen elkaar als lotgenoten.  Zo staan we, soms stap voor stap, terug positief in het leven. Ja, een goed gesprek en samen leuke momenten beleven kan je batterij terug opladen!

 Wij organiseren omnisport, aquagym, yoga, wandelingen, welness, creanamiddagen, uitstappen voor patiënten en hun partner. Je vindt ons in de regIo Izegem, Roeselare en Waregem

Waar staan wij voor?

Geplande activiteiten

Wat?

Wat doen we?

Een vereniging voor mensen tijdens en na kanker

Waarom?

Waarom?

Omdat mensen met kanker nood hebben aan lotgenotencontact en beweging

Hoe?

Onze aanpak?

Via laagdrempelige ontspannings- en bewegingsmomenten

Wie?

Wie zijn wij?

Een groep vrijwilligers, die de werking garanderen, dankzij onze sponsors

+

wandeling te Lichtervelde

Thursday 05 October 2023

Alle activiteiten

Laatste nieuws

Ok Waregem in tijden van Corona

Ook in tijden van Corona blijven we actief. 

Onze yoga lerares Petra verzorgt wekelijks op zondag haar Yoga met Petra lockdown

En dankzij de Pasen -workshopbox van bloemenateljee Daisy en haar kundige uitleg via videostream konden we een mooi paasbloemstuk maken

Hou het verder gezond

2020-04-04

Wij zagen Gent en Gent zag ons... met OK Izegem

Aangekomen met de trein, begon onze zoektocht-wandeling in de St-Jacobsbuurt, zonder Gentse feesten, maar met brocante- en vlooienmarkt. Vonden we daar de juiste antieke broche? 

Op de vrijdagmarkt ontmoetten we 'Jacob van Artevelde' en het Bond Moyson-gebouw met zijn art-nouveau elementen, maar ook het Nederlands-Vlaams poëziehuis, waar we genoten van de leuke retro-postkaarten.

Het oude snoephuis Temmerman lieten we natuurlijk niet links liggen, net als het grote kanon Dulle Griet. Hier viel de beslissende vraag om één groep tot winnaar te kunnen uitroepen????????????.

Na een lungo, cappuccino, latte of chocolademelk verkenden we de ' Turkse' Sleepstraat met zijn dito voedings-, stoffen- en feestkledijwinkels. Het was een ontdekking! We leerden er zowaar Turks spreken, met dank aan de bewoners.

Na onze lunch in de Soup-lounge namen we aan het Gravensteen de tram richting 'thee'. We leerden heel wat bij, proefden veel soorten thee, met ons zonder extra hapje. We voelden er ons precies 'samen thuis op thee-visite'. Van een verwennamiddag gesproken.

Blijkbaar was het een dag voor herhaling vatbaar! Zie foto's 

2019-09-14 00:00

Bezoek Lobster Fisch 9 Juli

2019-07-09

Heerlijke namiddag beleefd in Oostende!

Oprechte dank aan Jean-Piere en zijn lieve vrouw,

Het was een onvergetelijk avontuur in Oostende, nieuwe beleving en we zijn super goed ontvangen van onze voorzitter Jean-Piere en zijn lieve vrouw, eerst kregen we een rondleiding,  mooie zitplaatsen, eten en drank in overvloed en vooral veel mooie koersen gezien een nieuwe ervaring ,even de geldbeugel geopend om een gokje te wagen, kortom het was perfect. Iedereen heeft genoten en we zijn allen tevreden naar huis vertrokken.

Oprechte dank.

2019-07-02

Escape Games Afd Izegem

Afgelopen vrijdag 29/09 hebben we met enkele mensen van afdeling Izegem proberen te ontsnappen uit Area 56 in Kortrijk.

Door het oplossen van diverse raadsels konden we naar het volgende mysterie - we zijn er helaas niet zelf uitgeraakt, men heeft ons na één uur moeten evacueren. Wel heel plezante activiteit welke vooral inspeelt op de teamspirit. 

 

2017-09-29

Wyseure Rita

Bestuurder, afgevaardigde Izegem

10 jarige bestaan vzw ontmoeting en ontspanning na en tijdens kanker

VZW OK blaast tien kaarsjes uit 

VZW ok, wat staat voor Ontmoeting Ontspanning Kanker, is tien jaar jong. 

De VZW werd opgericht door Eungeen Carrette die op z'n 86ste verjaardag nog steeds voorzitter is. Op vandaag is de VZW actief vanuit Roeselare, Izegem, Waregem en Oostende. De vereniging brengt mensen samen die vechten tegen kanker en  mensen die het gevecht gewonnen hebben. Ze organiseren omnisport, aquagym, yoga, wandelingen, wellness, creanamiddagen en uitstappen voor patiënten en hun partner. 

2017-02-18

Alle sponsors

© Samen Na Kanker 2023 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement