• Datum:
  04 November 2022
  04 November 2022
 • Locatie:
  waregem

OK Waregem organiseert een koekenverkoop

Hallo OK Leden Waregem,

Met zijn allen zijn we steeds blij om te mogen deelnemen aan de wekelijkse Aqua en Yoga, de massages in het voor- en najaar, de workshops tussendoor, ....

Maar zoals jullie ook steeds meer en meer ondervinden: alles wordt duurder. Ook onze OK-kas begint het te merken: de inkomsten en uitgaven zijn niet meer in harmonie. 

We hebben wat zitten puzzelen en brainstormen hoe we dit kunnen aanpakken en kwamen bij dit voorstel uit: we willen graag een koekenverkoop organiseren om onze kas aan te vullen. Daarvoor rekenen we liefst op ieders medewerking. 

Een koekenverkoop is een erg toegankelijke manier om actie te ondernemen:

 • iedereen kan zijn gading vinden in de keuze
 • het is een lekker product
 • iedereen kan het gemakkelijk een tijdje bewaren
 • haalbare actie met een mooie opbrengst als iedereen zijn steentje wil bijdragen.

We hebben een assortiment van 5 soorten koekjes samengesteld waaruit men kan kiezen.

Dus een reden te meer om massaal aan de slag te gaan en een verkoop te organiseren bij familie, vrienden, collega’s, buren, ... Jullie krijgen nog een Whatsapp-berichtje om vlot door te sturen. In bijlage kunnen jullie ook het keuze-blad terugvinden.

Een interessant wist-je-dat-je: pas vanaf 500 dozen wordt er geleverd voor 75 euro. Vanaf 1000 dozen is de levering gratis. Als dat geen uitdaging is...

We zouden graag de bestelling: via mail het aantal doorsturen naar Christa (waregem@samen-na-kanker.be) én het geld (op ons gekende rekening van OK Waregem BE 89 9731 7176 3085 ) binnen krijgen tegen ten laatste 21 november 2022 om dan onze bestelling te kunnen plaatsen. 

De levering is dan voorzien in de week van 8 december: de data en plaats worden later exact doorgegeven zodat iedereen tijdig het ophaalmoment kan plannen.

Zeg nu zelf: wie zou er geen doos koekjes kopen om onze organisatie te steunen? We hopen dat jullie even enthousiast zijn als wij.

OK Waregem Koekjesteam: Vivianne, Christa, Isabelle en Marijke.

 0471184139    waregem@samen-na-kanker.be  https://www.ontmoeting-ontspanning-kanker.be/


Geplande activiteiten


Terug naar lijst

Alle sponsors

© Samen Na Kanker 2024 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement