persoonlijke blog

Wednesday 23 November 2016

Als bestuurslid weet ik des te meer hoe het voelt om met de diagnose kanker om te gaan. Sedert het begin van mijn 'gevecht' hou ik een blog bij, dat helpt mij bij het verwerken van telkens weer de tegenslagen waar ik door moet, op die manier kan ik ook iedereen uit mijn omgeving, mijn sociaal netwerk, op de hoogte houden van mijn gezondheids- en gemoedstoestand. De vele steun die ik hieruit put helpen me om ervoor te gaan. 

link: www.bloggen.be/syno2011 

syno staat voor synoviaal sarcoom of weke delen sarcoom, mijn soort kanker;
2011 is het jaar waarop een eerste maal een kwaadaardig gezwel uit mijn long werd verwijderd

mvg

Chantal Vankeirsbilck

lees meer

Alle sponsors

© Samen Na Kanker 2024 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement